Groothandel telefoonhouders auto

Ben je op zoek naar een groothandel telefoonhouders voor jouw winkel? Of het nou een telefoonhouder voor op de ventilatierooster is of voor op de achterbank. De Lukana telefoonhouders zijn van hoge kwaliteit waardoor we ook standaard 1 jaar garantie geven op de telefoonhouders. De telefoonhouder voor in de auto is onmisbaar en erg belangrijk om verkeersongelukken te voorkomen. Laat je niet afleiden in het verkeer. Onze auto accessoires zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Ook hebben we een achterbank houder bij ons auto accessoires, ideaal voor kinderen en verre autoritten.

Meest verkocht

De Lukana A-1605 telefoonhouder is ideaal voor een auto met ronde ventilatierooster, maar ook geschikt voor de standaard ventilatierooster. Door de unieke design en de mooie carbon afwerking, de ideale telefoonhouder voor jouw auto.

✔ Universeel.
✔ Geschikt voor ± 4,0 inch t/m 6,8 inch telefoons
✔ Stevige, makkelijke installatie en gebruik.
✔ 360 graden rotatie.
✔ Anti-slip.
✔ Mercedes, Audi, Mini Cooper, Ford KA en nog veel meer!
En nog veel meer andere automerken.

Kindvriendelijk

De telefoonhouder voor de achterbank is ideaal voor jonge kinderen of wanneer je met de auto naar vakantie gaat. De kinderen kunnen op een veilige afstand de favoriete serie kijken zonder de ogen te beschadigen.

De houder zit sterk aan de hoofdsteun vast waardoor de houder niet verschuift tijdens het rijden. Ook is de houder verstelbaar, zo is het gebruiksvriendelijk voor meerdere telefoons.

✔ Geschikt voor iedere auto
✔ Een veilige en gezonde kijk afstand voor de kinderen
✔ Eenvoudig te installeren
✔ Opladen telefoon is mogelijk

Meest veroorzaakte verkeersongelukken door gebruik van telefoon achter het stuur.

Helaas zie je het nog veel te vaak, het gebruiken van je mobiel achter het stuur. De meeste verkeersongelukken worden veroorzaakt door het niet opletten omdat de telefoon wordt gebruikt tijdens het rijden. Een telefoonhouder voor in de auto is zeer belangrijk, uiteraard is het de bedoeling om zo min mogelijk de telefoon te gebruiken wanneer je aan het rijden bent, maar voor het gebruiken van je navigatie bijvoorbeeld is het verstandig om een telefoonhouder te gebruiken. Onze telefoonhouders zitten stevig in de ventilatierooster waardoor het vallen van de telefoon voorkomen wordt. Vaak zijn er bij de nieuwe type auto’s ronde ventilatieroosters waardoor de standaard houders geen grip hebben en soms zelfs vallen. En dat is iets wat je wilt voorkomen wanneer je achter het stuur zit.
De houder zit zo sterk dat er geen beweging in zit tijdens het rijden.

Waar vind je Lukana telefoonhouders?

Onze auto accessoires vind je op www.mvpshop.nl en www.bol.com.