Groothandel telefoonhouders auto

Als groothandel in telefoonhouders voor in de auto begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare houders te leveren aan onze klanten. Wij bieden een uitgebreid assortiment telefoonhouders voor in de auto aan, die geschikt zijn voor alle soorten telefoons en voertuigen.

Onze telefoonhouders zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om stevig en stabiel te blijven tijdens het rijden. We bieden verschillende soorten houders aan, waaronder houders die op het dashboard of de voorruit bevestigd kunnen worden, evenals houders die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde merken en modellen telefoons.

Als groothandel in telefoonhouders voor in de auto bieden wij onze klanten niet alleen een ruime keuze aan producten, maar ook scherpe prijzen en snelle levering. We begrijpen dat onze klanten snel en efficiënt willen handelen, en daarom zorgen we ervoor dat onze producten snel geleverd kunnen worden.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige telefoonhouders voor in de auto voor uw winkel of bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment telefoonhouders voor in de auto en neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Meest verkochte telefoonhouder

De Lukana A-1605 telefoonhouder is ideaal voor een auto met ronde ventilatierooster, maar ook geschikt voor de standaard ventilatierooster. Door de unieke design en de mooie carbon afwerking, de ideale telefoonhouder voor jouw auto.

✔ Universeel.
✔ Geschikt voor ± 4,0 inch t/m 6,8 inch telefoons
✔ Stevige, makkelijke installatie en gebruik.
✔ 360 graden rotatie.
✔ Anti-slip.
✔ Mercedes, Audi, Mini Cooper, Ford KA en nog veel meer!
En nog veel meer andere automerken.

Kindvriendelijke autohouder

Een handige oplossing voor ouders met jonge kinderen of voor lange autoritten naar vakantiebestemmingen is de telefoonhouder voor op de achterbank. De houder biedt de mogelijkheid om op een veilige afstand naar favoriete series te kijken, zonder dat dit schadelijk is voor de ogen van de kinderen.

De telefoonhouder is stevig bevestigd aan de hoofdsteun, waardoor deze niet verschuift tijdens het rijden. Bovendien is de houder verstelbaar, waardoor deze geschikt is voor verschillende telefoonformaten en gebruiksvriendelijk is voor meerdere personen in de auto.

✔ Geschikt voor bijna iedere auto
✔ Een veilige en gezonde kijk afstand voor de kinderen
✔ Eenvoudig te installeren

Verschillende telefoonhouders voor in de auto

Telefoonhouder zuignap

Lukana Z-1605

Telefoonhouder hoofdsteun

Telefoonhouder hoofdsteun

Telefoonhouder ventilatierooster

A-1605

Magnetische telefoonhouder

Magnetische telefoonhouder

Een klein aantal telefoonhouders auto bestellen?

Indien je een klein aantal van onze producten wilt bestellen, dan kun je terecht op www.mvpshop.nl. Hier kun je een bestelling plaatsen voor de gewenste producten.