ONS MERK

Lukana

Wat maakt Lukana uniek?

Wij zijn een merk waar we streven voor de beste kwaliteit voor onze producten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ons merk blijft groeien en betaalbaar blijft, zo zijn we voortdurend aan het werk om onze producten te verbeteren. Doordat wij in grote aantallen produceren, kunnen wij onze producten voor een scherpe prijs aanbieden, zonder dat het ten kosten gaat van de kwaliteit.

Ons merk richt zich breed in de markt, zo kun je ons merk vinden in de hobby assortimenten, auto accessoires, huis & inrichting zoals wc borstels en de gepersonaliseerde artikelen zoals de populaire eigen foto maanlamp.

Waarom producten bestellen van Lukana?

Lukana is meer dan alleen een naam, en richt zich niet op een specifiek groep. Lukana is een merk voor iedereen! Al onze verkopers bieden de juiste service aan over onze producten. Onze producten worden standaard aangeboden met fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar. Indien u vindt dat een verkoper niet de juiste service bied, kunt u contact met ons opnemen via info@lukana.nl.

Onze producten worden altijd eerst getest door de fabriek en ons personeel, eenmaal de producten verkocht worden, gebruiken we de reviews voor eventuele verbeterpunten. 

Start onze samenwerking!